sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Weekend w/ Shara

Tosiaan, Shara tuli meille ihan normisti tollon lauantaina. Normisti- sanalla tarkotan ettei tullu yöks. Siin sit oltii eka jonku aikaa sisäl enne ku lähettii ratsastaa. Koska takapiha oli märkä me mentiin etupihalla sarjaa Raisulla ja Promella. Kumpikin poni kun on vähän nuori ja ei niin kokenut niin lol x) Mut joo, vähän ne riehu :') Sit ku me oltii ne ratsittu ja mentii sisäl eikä sit enää ratsastettu tuona päivänä. Sit mun porukat ilmotti et ne lähtee johonki hukkaan ni sovittiin et Shara tulee meil yöks :--D Miekkis toi sit Sharan kamat ja me lähettii kävelee salel.. Ostottee jätskii, sipsii, karkkii ja limsaa.. et perus ilta.. 01.00 jälkee mentii nukkumaa :)







Sunnuntaina, eli tänään me sit herättii 10 aikaa. Noustii ja homehduttii jonku aikaa sisäl ja joskus 12 jälkee raahauduttii pihalle xD Mut joo. Heitettiin hepat pihalle ja lähettiin ratsastamaan tälläkertaa takapihalla kun se oli aika kuiva jo. Shara ridas Cassun ja mä Even. Mentii kouluu ja treenattii keskiviikkon pidettäviin kisoihin. Aikuisohjelmaa siis mentiin. Ei vidoiu eikä otettu kuvamateriaalia lainkaan. Tämän jälkee pidin vielä Sharalle ja Wispille tunnin. Laitoin ne menee aika paljo ympyröitä ja ravi-, käynti- ja laukkasiirtymisii. Wispi meni tosi hyvin. Silläkin siis olen menossa keskiviikkona kisoihin :)




Sit me vietii Shara 14 aikaa ja lähettii käymää Gigantis .. se oli aika iso pettymys ku siel käytii mut huomen mennää yhtee toisee paikkaa. En viel kerro mitä oltii hakees mut seuraavas postaukses kerron kyl :'P Mut tosiaan oon menossa keskiviikkona Hoppnetilla, Spartalla ja Wispillä kisaamaan Kht Renhettiin. Toivottavasti tulee sijoituksia :) ! Ja anteeks kuvien laatu. Sen siitä saa ku ottaa videokameran itselaukaisimella x(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti